TG-Kaivannontuenta

Euro Verbau- kaivantotuentajärjestelmät

Edustamamme Euro Verbau- kaivantotuentajärjestelmät ovat tunnettuja ympäri maailman. Elementtiemme käytettävyyden ja kestävyyden ollessa huippuluokkaa, on kaivantotukielementti sijoituksena edullinen. Elementeissämme on kiertämällä leventyvä aisa, jolla mahdollistetaan elementin levennys työmaalla helposti.

Vuodesta 1994 asti olemme myyneet noin 1200 kaivuutukielementtiä ympäri suomen.

Sen lisäksi toimitamme kaivantotukikalustoa vuokralle noin 100 työkohteeseen vuosittain.

Tuentapalveluidemme lähtökohtana on että asiakkaamme pystyvät keskittymään tuottavaan liiketoimintaansa ja me hoidamme oikeanlaiset tuentajärjestelmät työmaalle käyttökuntoisina ja toimintavalmiina.

Varastossamme Mäntsälässä laaja valikoima kaivantotukielementtejä. Elementit voi tilata valmiiksi oikean levyisenä ja korkuisena tai isommat toimitukset voimme kasata työmaalla toimituskulujen minimoimiseksi ja työn tehokkuuden maksimoimiseksi. Mikäli asiakas haluaa kasata tuennat itse työmaalla on tämä vaihtoehto mahdollinen kasausohjeidemme avulla.

Liittyvät palvelut

Kaivantotukielementit

Varmista urakan turvallinen toteutus ja työntekijöiden selusta tilaamalla kaivuutukielementti työmaallesi. Omaksi tai vuokralle!

Pumppaamotuenta

Pumppaamotuentajärjestelmämme soveltuvat erinomaisesti jätevesipumppaamoiden, anturoiden ja muiden joka sivulta tuentaa tarvitsevien kaivantojen tukemiseen.

Ajosillat

Kaivantojen ylityksiin ajosilta on apuväline tilanteessa, jossa joutuu kaivamaan tien kokonaan tai osittain auki. Ajosillan avulla ajokaistaa ei tarvitse sulkea eikä liikennettä tarvitse ohjata kiertotietä pitkin.

Lisätarvikkeet

Valikko