TG-Suuntaporaus

Suuntaporaus vuosikymmenten kokemuksella. Palvelumme kattaa kaikki poraukseen liittyvät työvaiheet.

Suuntaporaus on ympäristöystävällinen ja maisemaystävällinen porausmenetelmä mikä sopii monenlaisiin kohteisiin. Se on ainoa putkien ja kaapeleiden koneellinen asennustekniikka, joka on sallittu mm. luonnonsuojelualueilla. Tyypillisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi teiden, puistojen, soiden ja vesistöjen alitukset. Menetelmän avulla voidaan asentaa muun muassa salaojat, vesi- ja viemäriputkistot, viettoviemärit, öljy- ja kaasulinjat sekä sähkö-, tele- ja kaasulinjat. Kun menetelmäksi valitaan suuntaporaus, työ sujuu nopeasti ja kätevästi.

Ympäristöystävällinen porausratkaisu - jopa 600m asti.

Suuntaporaus aloitetaan vaaitsemalla porattava maasto korkeuseroista riippuen, jonka jälkeen laaditaan poraussuunnitelma parhaan hyötysuhteen saavuttamiseksi. Tämän jälkeen poraus suoritetaan vaiheittain, aina pilottiporauksesta avennukseen ja putken vetoon.

Suuntaporauksen etuja mm:

  • Teitä tai ratoja ei tarvitse sulkea liikenteeltä putkien asentamisen ajaksi, poraamisesta ei synny jälkitöitä eikä painumisia.
  • Järven/lahden alitus: Mahdoton kaivaa sekä parempi vaihtoehto kuin putkien pohjalle upotus ja painottaminen.
  • Suojeltu alue voidaan alittaa kun sitä ei saa kaivaa.
  • Viheralueet ja istutukset pystytään säilyttämään mahdollisimman koskemattomina.
  • Alituksen ansiosta syntyy mahdollisimman vähän ulkopuolisia häiriöitä.

 

Tutustu myös suuntaporauksemme esitteeseen.

Ota yhteyttä, ja pyydä lisätietoja.

Meille mikään projekti ei ole liian pieni tai liian suuri, vastaamme mielellämme jokaiseen haasteeseen koosta riippumatta.
    Lisätarvikkeet

    Valikko