Liukukiskojärjestelmät

Vahvat kaivantotukijärjestelmät liukukiskoilla.

Pohjapaneelit yhdessä liukukiskojen kanssa muodostavat yhtenäisen kaivantotukijärjestelmän ja sopivat ihanteellisesti syviin kaivauksiin ja suuriin putkien halkaisijoihin. Soveltuu erityisesti kaivantoihin, joissa on korkea maapaine ja rakennusten läheisyydessä. Tukijärjestelmiämme käyttämällä taataan optimaalinen turvallisuus. Voit valita kolmesta vaihtoehdosta, eli vakio-, super- ja rinnakkaisliukukiskon. Eri mittoja ja erikoisrakenteita voidaan rakentaa asiakkaan toiveiden mukaan.

Single Slide Rail System

Yhden liukukiskojärjestelmän renderöinti

 Max. syvyys  3,7 m
 Putken välys  1,8 m
 Paneelin pituus  2m – 8m

Pienin järjestelmä eli yhden liukukiskon järjestelmä voidaan tarjota kaikissa kolmessa versiossa. Tätä järjestelmää käytetään yleensä kaupunkialueilla ja se soveltuu mitä erilaisimmille maaperätyypeille.

Double Slide Rail System

Kahden liukukiskojärjestelmän renderöinti

 Max. syvyys  7,4 m
 Putken välys  3 m
 Paneelin pituus  2m – 8m

Pohjapaneelit liukuvat 2 eri ohjaimella. Tämä takaa järjestelmän yksinkertaisen asennuksen ja vetämisen. Painot ja voimat jakautuvat erittäin suotuisasti levyille ja palkkeille, mikä myös yksinkertaistaa järjestelmän vetämistä.

Triple Slide Rail -järjestelmä

Kolminkertaisen liukukiskojärjestelmän renderöinti

 Max. syvyys  8,5 m
 Putken välys  3 m
 Paneelin pituus  2m – 8m

Maailman vahvin liukukiskojärjestelmä 3 kiskolla. Tätä järjestelmää voidaan käyttää 8,5 metrin syvyyteen asti. Tämän järjestelmän kanssa voidaan käyttää sekä eurooppalaisia ​​että vahvistettuja amerikkalaisia ​​liukukiskopaneeleja.

Ota yhteyttä, ja pyydä lisätietoja.

Meille mikään projekti ei ole liian pieni tai liian suuri, vastaamme mielellämme jokaiseen haasteeseen koosta riippumatta.

Fill out this field
Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
Fill out this field
Olen lukenut ehdot ja hyväksyn ne. *
You need to agree with the terms to proceed

Lisätarvikkeet

Ei tuloksia.
Valikko